Walentynkowa Kolacja Degustacyjna

Miłość to wyjątkowa mieszanina uczuć, emocji, podziwu i szczęścia. To również codzienna troska, oraz pragnienie rozpieszczania drugiej osoby.

Walentynki to idealny moment na celebrowanie wspólnych chwil i okazja do podziękowania ukochanej osobie.  Z tej okazji  14 lutego zapraszamy wszystkie Pary na nastrojową Kolację Degustacyjną. Dania skomponowane przez Adama Adamczaka rozpieszczą wasze kubki smakowe, a nasz serwis otoczy was troską serwując wyborne trunki.

Menu Walentynkowe
14 luty 2019

| powitanie |

I. kozia rura, burak, wędzony kawior z pstrąga, płatki róż

II. seler, trufla, pieprznik trąbkowy

III. dorsz skrei, kalafior, rukiew wodna, paprykarz, kindziuk, wędzone masło

| odświeżenie |

IV. olędwica wołowa, kibiny, seler, trufla, kiszony topinambur, sos z raków

| pre deser – róża |

V. mleczna czekolada, majeranek, gruszka, kakao

| podziękowanie |

cena 189 zł / osoba

Selekcja 6 win do kolacji 135 zł / osoba

Szczegóły kolacji oraz zakup biletów: info@oskoma.priv lub 728 442 165.