Weekend menu

Zupa / Soup

KREM Z WĘDZONYCH POMIDORÓW / TWAROGOWE KLUSKI / PIETRUSZKA

Smoked tomatoes cream soup / cottage cheese / parsley

18 zł

Przystawka / Starter

WĘDZONA PIERŚ Z GĘSI / SUSZONA MORELA / OWOC CZARNEGO BZU/ FERMENTOWANY PIEPRZ

Smoked goose breast / dry apricot / elderberry / fermented pepper

38 zł

Dania główne / Main course

KLUSKI DYNIOWE / BOCZNIKI / JARMUŻ / SUSZONE POMIDORY / EMILGRANA

Pumpkin dumplings / oyster mushrooms / kale / sundried tomatos / emilgrana cheese

36 ZŁ

PIEROGI Z SARNINĄ / ŚWIDOŚLIWA / CZARNA KURKA / SOS Z TRUFLOWY

Dumplings with venision / polish blueberry / black chanterelle / truffle sauce

42 zł

ŻEBRO WOŁOWE / ZIEMNIAK / MARYNOWANY BURAK / CZARNY CZOSNEK / CHRZAN

Beef rib / potato / pickled betroot / wild garlic / horse raddish

58 ZŁ

SMAŻONY SANDACZ / BEURRE BLANC / DYNIA / ZIEMNIAK / BROKUŁ / WĘDZONY KAWIOR

Fried zander / beurre blanc / pumpkin / potato / broccoli / smoked caviar

48 ZŁ

Deser / Dessert

WUZETKA Z BIAŁYM MAKIEM / SORBET Z PIGWY

Cocoa cake with crem / seaberry sorbet

18 zł

Menu serwujemy od soboty do niedzieli w godzinach 12.00 – 17.00