Menu degustacyjne

4 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

KOZIA RURA, BURAK, WĘDZONY KAWIOR Z PSTRĄGA Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, MAŚLANKA, DZIKA RÓŻA

Polish goat cheese, beetroot, smoked roe of trout from “zielenica” fish farm, buttermilk, rose petals

MIĘTUS, ZIEMNIAK, SARDYNKA, JABŁKO, SZPARAGI, SOS Z KWIATÓW CZARNEGO BZU

Burbot, potato, sardine, apple, asparagus, elderberry flower sauce

| MIDDLE COURSE |

ASSIETTE Z KRÓLIKA, MARCHEW, FOIE GRAS, TYMIANEK, ORZECH NERKOWCA

Rabbit assiette, carrot, foie gras, thyme, cashew nut

SERNIK „PIJANA KOZA”, TONKA, ROBINIA AKACJOWA, STOKROTKA, ŚWIERK

Cold cheesecake made out of goat cottage cheese, tonka bean, black locust, common daisy, spruce

| PETIT FOURS |

CENA 175 ZŁ / OSOBA

6 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

KOZIA RURA, BURAK, WĘDZONY KAWIOR Z PSTRĄGA Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, MAŚLANKA, DZIKA RÓŻA

Polish goat cheese, beetroot, smoked roe of trout from “zielenica” fish farm, buttermilk, rose petals

TATAR Z POLSKIEJ POLĘDWICY WOŁOWEJ, MAJONEZ CHLEBOWY Z TRUFLĄ, WĘDZONE ŻÓŁTKO, FOIE GRAS

Beef tartare, bread mayonnaise with truffle, smoked yolk, foie gras

ZUPA Z KISZONYCH OGÓRKÓW, TERRINA Z INDYKA, CZOSNEK NIEDŹWIEDZI, ZIEMNIAK

Polish pickled cucumber soup, turkey terrina, bear’s garlic, potato

| MIDDLE COURSE |

MIĘTUS, ZIEMNIAK, SARDYNKA, JABŁKO, SZPARAGI, SOS Z KWIATÓW CZARNEGO BZU

Burbot, potato, sardine, apple, asparagus, elderberry flower sauce

ASSIETTE Z KRÓLIKA, MARCHEW, FOIE GRAS, TYMIANEK, ORZECH NERKOWCA

Rabbit assiette, carrot, foie gras, thyme, cashew nut

SERNIK „PIJANA KOZA”, TONKA, ROBINIA AKACJOWA, STOKROTKA, ŚWIERK

Cold cheesecake made out of goat cottage cheese, tonka bean, black locust, common daisy, spruce

| PETIT FOURS |

CENA 210 ZŁ / OSOBA