Menu degustacyjne

4 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

KOZIA RURA, BURAK, WĘDZONY KAWIOR Z PSTRĄGA Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, MAŚLANKA, DZIKA RÓŻA

Polish goat cheese, beetroot, smoked roe of trout from “zielenica” fish farm, buttermilk, rose petals

OKOŃ MORSKI, CUKINIA, AGREST, KROKIET, ZIEMNIAK, WĘDZONA ŚMIETANA

Sea bass, courgette, gooseberry, croquet, potato, smoked cream

| MIDDLE COURSE |

STEK Z JELENIA, SZYNKA Z JELENIA, KASZTANY, PODGRZYBKI, ZIEMNIAK, SOS Z OWOCÓW CZARNEGO BZU I TRUFLI

Deer steak, ham of deer , chestnuts, boletus, potato, elderberry and trufle sauce

SERNIK Z „KOZIEJ RURY”, BIAŁA CZEKOLADA, DYNIA, ORZESZKI BUKOWE, LODY Z DYNI I IMBIRU

Cheese cake with polish goat cheese, white chocolate cream, pumpkin, beech nuts, pumpkin & ginger ice cream

| PETIT FOURS |

CENA 175 ZŁ / OSOBA

6 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

KOZIA RURA, BURAK, WĘDZONY KAWIOR Z PSTRĄGA Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, MAŚLANKA, DZIKA RÓŻA

Polish goat cheese, beetroot, smoked roe of trout from “zielenica” fish farm, buttermilk, rose petals

TATAR Z SARNY, KISZONY TOPINAMBUR, KAPARY Z OWOCÓW CZARNEGO BZU, KASZTANY, MASŁO Z JAŁOWCEM

Roe deer tartar, pickled sunroot, capers made out of elderberry, chestnut, juniper butter

POLEWKA GRZYBOWA, PIEROŻKI Z BOROWIKAMI, ZIEMNIAK, KISZONE JEŻYNY

Polish mushroom soup, porcini mushroom dumplins, potato, pickled blackberries

| MIDDLE COURSE |

OKOŃ MORSKI, CUKINIA, AGREST, KROKIET, ZIEMNIAK, WĘDZONA ŚMIETANA

Sea bass, courgette, gooseberry, croquet, potato, smoked cream

STEK Z JELENIA, SZYNKA Z JELENIA, KASZTANY, PODGRZYBKI, ZIEMNIAK, SOS Z OWOCÓW CZARNEGO BZU I TRUFLI

Deer steak, ham of deer , chestnuts, boletus, potato, elderberry and trufle sauce

SERNIK Z „KOZIEJ RURY”, BIAŁA CZEKOLADA, DYNIA, ORZESZKI BUKOWE, LODY Z DYNI I IMBIRU

Cheese cake with polish goat cheese, white chocolate cream, pumpkin, beech nuts, pumpkin & ginger ice cream

| PETIT FOURS |

CENA 210 ZŁ / OSOBA