Menu degustacyjne

4 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

KOZIA RURA, BURAK, WĘDZONY KAWIOR Z PSTRĄGA Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, MAŚLANKA, DZIKA RÓŻA

POLISH GOAT CHEESE, BEETROOT, SMOKED ROE OF TROUT FROM “ZIELENICA” FISH FARM, BUTTERMILK, ROSE PETALS

DORSZ SKREI, KALAFIOR, RUKIEW WODNA, PAPRYKARZ, KINDZIUK, WĘDZONE MASŁO

SKREI COD, CAULIFLOWER, WATERCRESS, FISH GOULASH, SKILANDIS, SMOKED BUTTER

| MIDDLE COURSE |

POLĘDWICA WOŁOWA, KIBINY, SELER, TRUFLA, KISZONY TOPINAMBUR, SOS Z RAKÓW

BEEF LOIN STEAK, DUMPLING, CELERY, TRUFFLE, SAUER SUNROOT, CRAYFISH SAUCE

MLECZNA CZEKOLADA, MAJERANEK, GRUSZKA, KARMEL, CZEREMCHA

MILK CHOCOLATE, MARJORAM, PEAR, CARAMEL, BLACK CHERRY

| PETIT FOURS |

CENA 175 ZŁ / OSOBA

6 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

KOZIA RURA, BURAK, WĘDZONY KAWIOR Z PSTRĄGA Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, MAŚLANKA, DZIKA RÓŻA

POLISH GOAT CHEESE, BEETROOT, SMOKED ROE OF TROUT FROM “ZIELENICA” FISH FARM, BUTTERMILK, ROSE PETALS

SELER, TRUFLA, PIEPRZNIK TRĄBKOWY

CELERY, TRUFFLE, BLACK CHANTERELLE

BIAŁA POLEWKA Z DORSZA SKREI, DORSZ, CHRZAN, ZIEMNIAK, WĄTRÓBKA Z DORSZA

SKREI COD WHITE SOUP, SKREI COD, HORSERADISH, POTATO, COD LIVER

| MIDDLE COURSE |

DORSZ SKREI, KALAFIOR, RUKIEW WODNA, PAPRYKARZ, KINDZIUK, WĘDZONE MASŁO

SKREI COD, CAULIFLOWER, WATERCRESS, FISH GOULASH, SKILANDIS, SMOKED BUTTER

POLĘDWICA WOŁOWA, KIBINY, SELER, TRUFLA, KISZONY TOPINAMBUR, SOS Z RAKÓW

BEEF LOIN STEAK, DUMPLING, CELERY, TRUFFLE, SAUER SUNROOT, CRAYFISH SAUCE

MLECZNA CZEKOLADA, MAJERANEK, GRUSZKA, KARMEL, CZEREMCHA

MILK CHOCOLATE, MARJORAM, PEAR, CARAMEL, BLACK CHERRY

| PETIT FOURS |

CENA 210 ZŁ / OSOBA