Menu degustacyjne

4 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

KOZIA RURA, BURAK, WĘDZONY KAWIOR Z PSTRĄGA Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, MAŚLANKA, DZIKA RÓŻA

Polish goat cheese, beetroot, smoked roe of trout from “zielenica” fish farm, buttermilk, rose petals

PSTRĄG POTOKOWY Z GOSPODARSTWA ZIELENICA, POLSKIE WASABI, MARCHEW,MŁODA KAPUSTA, CHILI, PISTACJA

Brown trout from “zielenica” fish farm,polish wasabi, carrot, spring greens, chili, pistachio

| MIDDLE COURSE |

ASSIETTE Z KRÓLIKA, MARCHEW, FOIE GRAS, TYMIANEK, ORZECH NERKOWCA

Rabbit assiette, carrot, foie gras, thyme, cashew nut

SZYSZKA CZEKOLADOWA, KREM Z BIAŁEJ CZEKOLADY Z MŁODYM ŚWIERKIEM, MARYNOWANA SZYSZKA, SORBET ZE ŚWIERKU

Chocolate pine cone, white chocolate cream with spring spruce tips, marinated pine cone, spruce tips sorbet

| PETIT FOURS |

CENA 175 ZŁ / OSOBA

6 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

KOZIA RURA, BURAK, WĘDZONY KAWIOR Z PSTRĄGA Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, MAŚLANKA, DZIKA RÓŻA

Polish goat cheese, beetroot, smoked roe of trout from “zielenica” fish farm, buttermilk, rose petals

TATAR Z POLSKIEJ POLĘDWICY WOŁOWEJ, MAJONEZ CHLEBOWY Z TRUFLĄ, WĘDZONE ŻÓŁTKO, FOIE GRAS

Beef tartare, bread mayonnaise with truffle, smoked yolk, foie gras

KREM ZE SZCZAWIU I POKRZYWY, WĘDZONE ŻÓŁTKO, ZIEMNIAK, PSTRĄG POTOKOWY,KISZONY CZOSNEK NIEDŹWIEDZI

Cream of sorrel and nettle soup, smoked yolk, potato, brown trout, sour wild garlic

| MIDDLE COURSE |

PSTRĄG POTOKOWY Z GOSPODARSTWA ZIELENICA, POLSKIE WASABI, MARCHEW,MŁODA KAPUSTA, CHILI, PISTACJA

Brown trout from “zielenica” fish farm,polish wasabi, carrot, spring greens, chili, pistachio

ASSIETTE Z KRÓLIKA, MARCHEW, FOIE GRAS, TYMIANEK, ORZECH NERKOWCA

Rabbit assiette, carrot, foie gras, thyme, cashew nut

SZYSZKA CZEKOLADOWA, KREM Z BIAŁEJ CZEKOLADY Z MŁODYM ŚWIERKIEM, MARYNOWANA SZYSZKA, SORBET ZE ŚWIERKU

Chocolate pine cone, white chocolate cream with spring spruce tips, marinated pine cone, spruce tips sorbet

| PETIT FOURS |

CENA 210 ZŁ / OSOBA