Lunch menu

Zupa / Soup

KREM Z BIAŁYCH SZPARAGÓW Z WĘDZONĄ PALIĄ / KOPEREK / GRZANKA TRUFLOWA

Cream of asparagus with smoked salmon trout / dill / truffle toast

19 zł

Przystawka / Starter

BUŁECZKA MAŚLANA Z ŻEBREM WOŁOWYM / KIMCHI Z MŁODEJ KAPUSTY / SOS SWEET CHILLI / GROSZEK CUKROWY

Brioche with beef ribs / cabbage kimchi / sweet chili sauce / snow peas

24 zł

Dania główne / Main course

SANDACZ GOTOWANY W MAŚLE / RISOTTO Z POKRZYWY / SZPARAGI / SER EMILGRANA

Zander / nettle risotto / asparagus / emilgrana cheese

48 zł

BOEUF STROGONOW / PUREE ZIEMNIACZANE

Boeuf strogonow / mashed potatoes

48 zł

MULE W SOSIE Z BIAŁEGO WINA / KOPER WŁOSKI / SELER NACIOWY / BUŁKA TRUFLOWA

Mussels in white wine / fennel / celery / truffle bread roll

38 zł

KLEPE, CZYLI BAŁKAŃSKIE PIEROGI / SER OWCZY / WĘDZONA PAPRYKA / SZPINAK

Klepe – balkan dumplings with goat cheese, smoked peppers, spinach

36 zł

Deser / Dessert

KOGEL MOGEL / TRUSKAWI MACEROWANE / LODY ŚMIETANKOWE

Kogel mogel / macerated strawberries / ice cream

16 zł

Menu serwujemy od poniedziałku do piątku od godz. 12.00 do 17.00