Weekend menu

Zupa / Soup

KREM Z KUKURYDZY Z NACHOSAMI I PAPRYCZKĄ JALAPEÑO

CREAMY CORN SOUP WITH NACHOS AND JALAPEÑO

18 zł

Przystawka / Starter

JAJKO POCHE Z KURKAMI, SZCZYPIORKIEM I SOSEM HOLENDERSKIM

POACHED EGG WITH CHANTERELLE, CHIVE AND HOLLANDAISE SAUCE

22 zł

Dania główne / Main course

TAGLIATELLE Z RYDZAMI, DYNIĄ, NATKĄ PIETRUSZKI I SEREM EMILGRANA

TAGLIATELLE WITH SAFFRON MILK CUPS , PUMPKIN, PARSLEY AND EMILGRANA CHEESE

36 zł

ŁOSOŚ ATLANTYCKI ZE SZPINAKIEM, BROKUŁAMI I SOSEM MAŚLANYM Z KREWETKAMI ZIMNOWODNYMI

ATLANTIC SALMON WITH SPINACH, BROCCOLI AND BUTTER SAUCE WITH COLDWATER SHRIMPS

49 zł

PIEROGI Z SARNINĄ, RYDZAMI, MARYNOWANĄ CEBULĄ I BULIONEM GRZYBOWYM

VENISON DUMPLINGS WITH SAFFRON MILK CUPS, MARINATED ONION AND MUSHROOM BROTH

42 zł

SAŁATKA Z KOZIM SEREM, ORZECHAMI, FIGAMI I VINEGRETTEM Z OWOCÓW HYĆKI

SALAD WITH GOAT CHEESE, NUTS, FIGS AND ELDENBERRY FRUIT VINEGRETTE

32 zł

Deser / Dessert

CIASTO DYNIOWE Z KREMEM CYTRYNOWYM I LODAMI ZE ŚMIETANY

PUMPKIN CAKE WITH LEMON CREAM AND ICE - CREAM

18 zł

Menu serwujemy w sobotę i niedzielę w godzinach 12.00 – 17.00