Weekend menu

Zupa / Soup

ZUPA Z RYB SŁODKOWODNYCH Z PSTRĄGIEM, SUMEM I KOPERKIEM

FRESHWATER FISH SOUP WITH TROUT,CATFISH AND DILL

18 zł

Przystawka / Starter

SALCESON Z GĘSI, MAJERANEK, MARYNOWANE RYDZE

GOOSE BRAWN, MARJORAM, PICKLED SAFFRON MILK CUPS

26 zł

Dania główne / Main course

SMAŻONA WĄTRÓBKA Z GĘSI, ZAPIEKANKA ZIEMNIACZANA, MARYNOWANA MARCHEW

GOOSE LIVERS WITH POTATO BAKE AND PICKLED CARROT

38 zł

DUSZONE MIĘSO Z JELENIA Z RYDZE, PODGRZYBEK, KIEŁBASA Z DZIKA, PAMPUCHY

DEER POT ROAST WITH SAFFRON MILK CUP, BOLETUS, WILD BOAR SAUSAGE AND STEAMED DUMPLINGS

38 zł

KARTACZE Z GĘSINĄ, KISZONA MODRA KAPUSTA, SOS Z GĘSI

POTATO DUMPLINGS WITH GOOSE, SOUR RED CABBAGE, GOOSE SAUCE

38 zł

DOMOWE TAGLIATELLE Z DYNIĄ, JARMUŻEM I SEREM MOZZARELLA

HOMEMADE TAGLIATELLE WITH PUMPKIN, KALE AND MOZZARELLA

32 zł

Deser / Dessert

CIASTO MAKOWE Z MLECZNYMI LODAMI Z WĘDZONĄ ŚLIWKĄ

POPPY CAKE, MILK ICE CREAM WITH SMOKED PLUM

18 zł

Menu serwujemy w sobotę i niedzielę w godzinach 12.00 – 17.00