Weekend menu

Zupa / Soup

KREM Z KISZONEJ KAPUSTY NA WĘDZONCE, ZIEMNIAK, JAJKO

CREAM OF SOUR CABBAGE SOUP WITH BACON, POTATO, EGG

18 zł

Przystawka / Starter

ŚLEDŹ BAŁTYCKI, KWAŚNA ŚMIETANA, SELER NACIOWY, JABŁKO, RUKIEW WODNA

BALTIC HERRING, SOUR CREAM, CELERY, APPLE, WATERCRESS

22 zł

Dania główne / Main course

SMAŻONY ŁOSOŚ SKANDYNAWSKI, KLUSKI ZIEMNIACZANE, SZPINAK, BURAK, SOS CYTRYNOWY

FRIED SCANDINAVIA SALMON, POTATO DUMPLINGS, SPINACH, BEETROOT, LEMON SAUCE

49 zł

DUSZONE MIĘSO Z JELENIA, OGÓREK KISZONY, KIEŁBASA Z DZIKA, KLUSKI FRANCUSKIE

VENISON POT ROAST, PICKLE CUCUMBER, WILD BOAR SAUSAGE, FRENCH DUMPLINGS

39 zł

KASZOTTO Z BURAKAMI, SZPINAK, JARMUŻ, SER EMILGRANA

PEARL BARLEY WITH BEETROOT, SPINACH, KALE, EMILGRANA CHEESE

32 zł

Deser / Dessert

CIASTO Z JABŁKAMI PIECZONYMI W SIANIE, LODY MLECZNE

HAY BAKED APPLE CAKE, MILK ICE-CREAM

18 zł

Menu serwujemy w sobotę i niedzielę w godzinach 12.00 – 17.00