Menu degustacyjne

4 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

Pyra, kozia rura, rzodkiewka, czosnek niedźwiedzi, szczypiorek

POTATO, GOAT CHEESE, BEAR’S GARLIC, RADISH, CHIVE

TROĆ FIORDOWA, KALAFIOR ROMANESCO, ZIARNA KOPRU WŁOSKIEGO, KOLENDRA, BRUKIEW, SOS BEURRE BLANC Z SOKIEM Z ZIELONYCH JABŁEK

FJORD TROUT, ROMANESCO CAULIFLOWER, FENNEL SEEDS, CORIANDER, RUTABAGA, BEURRE BLANC WITH GREEN APPLE JUICE

| MIDDLE COURSE |

PIERŚ Z KACZKI, KACZA WĄTRÓBKA, MODRA KAPUSTA, PYZA, ROKITNIK, MLECZKO PSZCZELE, PIECZONA WANILIA

BREAST OF DUCK, DUCK LIVER, RED CABBAGE, DUMPLING, SEABERRY, ROYAL JELLY, ROASTED VANILLA

POZNAŃSKI SEREK HOMOGENIZOWANY, WANILIA, RABARBAR, PALONE MLEKO

CREAM CHEESE FROM POZNAŃ, VANILLA, RHUBARB, ROASTED MILK

| PETIT FOURS |

CENA 139 ZŁ / OSOBA

6 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

Pyra, kozia rura, rzodkiewka, czosnek niedźwiedzi, szczypiorek

POTATO, GOAT CHEESE, BEAR’S GARLIC, RADISH, CHIVE

PSTRĄG ALPEJSKI, MIZERIA, JABŁKO, OGÓREK, OCET Z KWIATÓW CZARNEGO BZU

ALPINE TROUT, CUCUMBER SALAD, APPLE, ELDERBERRY FLOWER VINEGAR

ŻUR, BIAŁA KIEŁBASA, SZAŁWIA, JAJKO PRZEPIÓRCZE, ZIEMNIAK, WĘDZONA ŚMIETANA, CZOSNEK NIEDŹWIEDZI

SOURDOUGH, WHITE SAUSAGE, SAGE, QUAIL EGG, POTATO, SMOKED CREAM, BEAR’S GARLIC

| MIDDLE COURSE |

TROĆ FIORDOWA, KALAFIOR ROMANESCO, ZIARNA KOPRU WŁOSKIEGO, KOLENDRA, BRUKIEW, SOS BEURRE BLANC Z SOKIEM Z ZIELONYCH JABŁEK

FJORD TROUT, ROMANESCO CAULIFLOWER, FENNEL SEEDS, CORIANDER, RUTABAGA, BEURRE BLANC WITH GREEN APPLE JUICE

PIERŚ Z KACZKI, KACZA WĄTRÓBKA, MODRA KAPUSTA, PYZA, ROKITNIK, MLECZKO PSZCZELE, PIECZONA WANILIA

BREAST OF DUCK, DUCK LIVER, RED CABBAGE, DUMPLING, SEABERRY, ROYAL JELLY, ROASTED VANILLA

POZNAŃSKI SEREK HOMOGENIZOWANY, WANILIA, RABARBAR, PALONE MLEKO

CREAM CHEESE FROM POZNAŃ, VANILLA, RHUBARB, ROASTED MILK

| PETIT FOURS |

CENA 179 ZŁ / OSOBA