Menu degustacyjne

4 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

TARTA Z WIELKOPOLSKIM SEREM SMAŻONYM, PIGWA, PODGRZYBEK, RYDZ, KURKA

TART WITH GREAT POLAND FRIED CHEESE, QUINCE, BAY BOLETE, SAFFRON MILK CUP, CHANTERELLE

JESIOTR Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, BÓB, SŁONINA DOJRZEWAJĄCA, KALAREPA, SOS Z RAKÓW, BIAŁA PORZECZKA

STURGEON FROM “ZIELENICA” FISH FARM, FAVA, LARDO, TURNIPCABBAGE, CRAYFISH SAUCE, WHITE CURRANT

| MIDDLE COURSE |

PRZEPIÓRKA, DRZEWO WIŚNIOWE, PŁASKURKA, KORZEŃ PIETRUSZKI, RABARBAR

QUAIL, CHERRY TREE, EMMER, PARSLEY ROOT, RHUBARB

MIRABELKA, TWARÓG, BIAŁA CZEKOLADA, TRAWA ŻUBROWA, BEZA

MIRABELLE PLUM , COTTAGE CHEES, WHITE CHOCOLATE, BISON GRASS, MERINGUE

| PETIT FOURS |

CENA 175 ZŁ / OSOBA

6 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

TARTA Z WIELKOPOLSKIM SEREM SMAŻONYM, PIGWA, PODGRZYBEK, RYDZ, KURKA

TART WITH GREAT POLAND FRIED CHEESE, QUINCE, BAY BOLETE, SAFFRON MILK CUP, CHANTERELLE

TATAR Z SARNY, KRAKERS Z ŻOŁĘDZI, MUSZTARDA Z DZIKĄ POZIOMKĄ, LIŚCIE BUKU

ROE DEER TARTAR, ACORN CRACKER, MUSTARD WITH WILD STRAWBERRY , BEECH LEAVES

WIELKOPOLSKA POLEWKA, ZSIADŁE MLEKO, KURKI, KISZKA ZIEMNIACZANA, PRECEL, LIŚĆ LAUROWY

GREAT POLAND SOUP, SOUR MILK, CHANTERELLES, POTATO SAUSAGE, PRETZEL, BAY LEAVES

| MIDDLE COURSE |

JESIOTR Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, BÓB, SŁONINA DOJRZEWAJĄCA, KALAREPA, SOS Z RAKÓW, BIAŁA PORZECZKA

STURGEON FROM “ZIELENICA” FISH FARM, FAVA, LARDO, TURNIPCABBAGE, CRAYFISH SAUCE, WHITE CURRANT

PRZEPIÓRKA, DRZEWO WIŚNIOWE, PŁASKURKA, KORZEŃ PIETRUSZKI, RABARBAR

QUAIL, CHERRY TREE, EMMER, PARSLEY ROOT, RHUBARB

MIRABELKA, TWARÓG, BIAŁA CZEKOLADA, TRAWA ŻUBROWA, BEZA

MIRABELLE PLUM , COTTAGE CHEES, WHITE CHOCOLATE, BISON GRASS, MERINGUE

| PETIT FOURS |

CENA 210 ZŁ / OSOBA