Menu degustacyjne

4 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

TARTA Z WIELKOPOLSKIM SEREM SMAŻONYM, PIGWA, PODGRZYBEK, RYDZ, KURKA

TART WITH GREAT POLAND FRIED CHEESE, QUINCE, BAY BOLETE, SAFFRON MILK CUP, CHANTERELLE

JESIOTR Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, BÓB, SŁONINA DOJRZEWAJĄCA, KALAREPA, SOS Z RAKÓW, BIAŁA PORZECZKA

STURGEON FROM “ZIELENICA” FISH FARM, FAVA, LARDO, TURNIPCABBAGE, CRAYFISH SAUCE, WHITE CURRANT

| MIDDLE COURSE |

PRZEPIÓRKA, DRZEWO WIŚNIOWE, PŁASKURKA, KORZEŃ PIETRUSZKI, RABARBAR

QUAIL, CHERRY TREE, EMMER, PARSLEY ROOT, RHUBARB

MIRABELKA, TWARÓG, BIAŁA CZEKOLADA, TRAWA ŻUBROWA, BEZA

MIRABELLE PLUM , COTTAGE CHEES, WHITE CHOCOLATE, BISON GRASS, MERINGUE

| PETIT FOURS |

CENA 175 ZŁ / OSOBA

6 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

TARTA Z WIELKOPOLSKIM SEREM SMAŻONYM, PIGWA, PODGRZYBEK, RYDZ, KURKA

TART WITH GREAT POLAND FRIED CHEESE, QUINCE, BAY BOLETE, SAFFRON MILK CUP, CHANTERELLE

TATAR Z SARNY, KRAKERS Z ŻOŁĘDZI, MUSZTARDA Z DZIKĄ POZIOMKĄ, LIŚCIE BUKU

ROE DEER TARTAR, ACORN CRACKER, MUSTARD WITH WILD STRAWBERRY , BEECH LEAVES

BARSZCZ Z KISZONYCH BURAKÓW NA WĘDZONEJ GĘSI, SALCESON Z GĘSINY, OBWARZANEK, PASZTET Z GĘSICH WĄTRÓBEK

SOUR BEET BORSCHT WITH SMOKED GOOSE, GOOSE BRAWN, PRETZEL, FOIE GRAS

| MIDDLE COURSE |

JESIOTR Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”, BÓB, SŁONINA DOJRZEWAJĄCA, KALAREPA, SOS Z RAKÓW, BIAŁA PORZECZKA

STURGEON FROM “ZIELENICA” FISH FARM, FAVA, LARDO, TURNIPCABBAGE, CRAYFISH SAUCE, WHITE CURRANT

PRZEPIÓRKA, DRZEWO WIŚNIOWE, PŁASKURKA, KORZEŃ PIETRUSZKI, RABARBAR

QUAIL, CHERRY TREE, EMMER, PARSLEY ROOT, RHUBARB

MIRABELKA, TWARÓG, BIAŁA CZEKOLADA, TRAWA ŻUBROWA, BEZA

MIRABELLE PLUM , COTTAGE CHEES, WHITE CHOCOLATE, BISON GRASS, MERINGUE

| PETIT FOURS |

CENA 210 ZŁ / OSOBA