Menu degustacyjne

4 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

Tarta z cukinią, hummus z bobu, ocet z kwiatów hyćki, biała morwa

TART WITH COURGETTE, BROAD BEAN HUMMUS, ELDERBERRY FLOWER VINEGAR, WHITE MULBERRY

MAZURSKI SANDACZ, KALMAR, MLEKO, SELER NACIOWY, POMIDOR, AGREST, KAWIOR Z TROCI

MAZURIAN ZANDER, SQUID, MILK, CELERY, TOMATO, GOOSEBERRY, TROUT CAVIAR

| MIDDLE COURSE |

PRZEPIÓRKA, DRZEWO WIŚNIOWE, PŁASKURKA, KORZEŃ PIETRUSZKI, RABARBAR

QUAIL, CHERRY TREE, EMMER, PARSLEY ROOT, RHUBARB

SZYSZKA, CZEKOLADA, ROBINIA AKACJOWA, JAŁOWIEC

PINE CONE, CHOCOLATE, BLACK LOCUST, JUNIPER

| PETIT FOURS |

CENA 149 ZŁ / OSOBA

6 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

Tarta z cukinią, hummus z bobu, ocet z kwiatów hyćki, biała morwa

TART WITH COURGETTE, BROAD BEAN HUMMUS, ELDERBERRY FLOWER VINEGAR, WHITE MULBERRY

PSTRĄG ALPEJSKI, MIZERIA, JABŁKO, OGÓREK, OCET Z KWIATÓW CZARNEGO BZU

ALPINE TROUT, CUCUMBER SALAD, APPLE, ELDERBERRY FLOWER VINEGAR

Chłodnik z czereśni, zsiadłe mleko, ogórek gruntowy, seler naciowy, balsamico z owoców hyćki

COLD SWEET CHERRY SOUP, SOUR MILK, CUCUMBER, CELERY, ELDERBERRY BALSAMICO

| MIDDLE COURSE |

MAZURSKI SANDACZ, KALMAR, MLEKO, SELER NACIOWY, POMIDOR, AGREST, KAWIOR Z TROCI

MAZURIAN ZANDER, SQUID, MILK, CELERY, TOMATO, GOOSEBERRY, TROUT CAVIAR

PRZEPIÓRKA, DRZEWO WIŚNIOWE, PŁASKURKA, KORZEŃ PIETRUSZKI, RABARBAR

QUAIL, CHERRY TREE, EMMER, PARSLEY ROOT, RHUBARB

SZYSZKA, CZEKOLADA, ROBINIA AKACJOWA, JAŁOWIEC

PINE CONE, CHOCOLATE, BLACK LOCUST, JUNIPER

| PETIT FOURS |

CENA 189 ZŁ / OSOBA