Menu degustacyjne

4 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

GĘSIA WĄTRÓBKA, JABŁKO, MODRA KAPUSTA, DROŻDŻÓWKA

GOOSE LIVER, APPLE, RED CABBAGE, YEAST-CAKE

DZIKI HALIBUT, SKORZONERA, KISZONY OGÓREK, BRUKIEW, LEJKOWIEC DĘTY, KOPEREK

WILD HALIBUT, BLACK SALSIFY, PICKLED CUCUMBER, RUTABAGA, BLACK TRUMPET, DILL

| MIDDLE COURSE |

PIERŚ Z GĘSI WIELKOPOLSKIEJ, PŁATKI OWSIANE, PIGWA, BURAK, ORZECH MAKADAMIA

GOOSE BREAST FROM WIELKOPOLSKA, OATMEAL, QUINCE, BEETROOT, MACADAMIA NUT

CZEKOLADA, CREME BRULEE, ORZECH LASKOWY, KASZA GRYCZANA, DEREŃ

CHOCOLATE, CRÈME BRULEE, HAZELNUT, BUCKWHEAT, DOGWOOD

| PETIT FOURS |

CENA 140 ZŁ / OSOBA

6 daniowe

| AMUSE BOUCHE |

GĘSIA WĄTRÓBKA, JABŁKO, MODRA KAPUSTA, DROŻDŻÓWKA

GOOSE LIVER, APPLE, RED CABBAGE, YEAST-CAKE

MAŁŻE ŚW. JAKUBA, PASTERNAK, WĘDZONA IKRA PSTRĄGA Z GOSPODARSTWA „ZIELENICA”

ST. JAMES MUSSELS, PARSNIP, SMOKED ROE OF TROUT FROM “ZIELENICA” FISH FARM

SKORZONERA, DZIKI ŁOSOŚ, RZODKIEW DAIKON, CHRZAN

BLACK SALSIFY, WILD SALMON, DAIKON RADISH, HORSERADISH

| MIDDLE COURSE |

DZIKI HALIBUT, SKORZONERA, KISZONY OGÓREK, BRUKIEW, LEJKOWIEC DĘTY, KOPEREK

WILD HALIBUT, BLACK SALSIFY, PICKLED CUCUMBER, RUTABAGA, BLACK TRUMPET, DILL

PIERŚ Z GĘSI WIELKOPOLSKIEJ, PŁATKI OWSIANE, PIGWA, BURAK, ORZECH MAKADAMIA

GOOSE BREAST FROM WIELKOPOLSKA, OATMEAL, QUINCE, BEETROOT, MACADAMIA NUT

CZEKOLADA, CREME BRULEE, ORZECH LASKOWY, KASZA GRYCZANA, DEREŃ

CHOCOLATE, CRÈME BRULEE, HAZELNUT, BUCKWHEAT, DOGWOOD

| PETIT FOURS |

CENA 185 ZŁ / OSOBA